Wie wij zijn?


Dupag is een team van specialisten op het gebied van motor- en brandstofsystemen. We zijn een hecht collectief van gelijkgestemden waar de kennis en ervaring worden gedeeld. Onze kracht? De verbinding tussen techniek en rendement: we weten waar we het over hebben omdat we zelf uit het veld komen.


In Nederland zijn wij exclusief importeur van Mécatech, een merknaam van het Franse SELD PRODUCTION. Het merk Mécatech vond sinds 1965 zijn weg naar garages en werkplaatsen over heel de wereld. Inmiddels is het productassortiment aanzienlijk gegroeid met betrouwbare producten waaronder additieven, oliën en aerosols. De producten worden geformuleerd, ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt in Frankrijk en wij zorgen ervoor dat ze bij u in de werkplaats komen.


Dit beloven we u:

* Technische expertise en een pragmatische denkwijze.

* Gedegen technisch en commercieel advies.

* Online bestelgemak.

* Productinnovatie zodat u kunt inspelen op de technische ontwikkeling in uw branche.

* MécaTech producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en milieuvriendelijk.


Een OER-HOLLANDS bedrijf met Franse wortels

Dupag werkt met een landelijk team van uitsluitend specialisten op het gebied van motor- en brandstofsystemen. We zijn een hecht collectief van gelijkgestemden waar de kennis en ervaring worden gedeeld. Onze kracht? De verbinding tussen techniek en rendement: we weten waar we het over hebben omdat we zelf uit het veld komen.

Missie en VISIE

Optimaal presteren en optimale kwaliteit  = optimaal renderen!

Onze kracht is de verbinding tussen techniek ,kwaliteit en rendement. Onze missie is uw bedrijf te helpen met technische ondersteuning en hoogwaardige producten om van onderscheidende waarde te zijn voor uw klanten. Bij DUPAG staat kwaliteit boven kwantiteit. Dé basis van onze visie, die terug te vinden is in onze producten en onze technische ondersteuning.

Business-to-BUSINESS

De hoogwaardige en prijstechnisch zeer interessante producten worden alleen business-to-business geleverd. De verkoop vindt plaats via het DUPAG team en via onze online DUPAG webshop. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen in een veilige omgeving met een unieke persoonlijke inlogcode

We ondernemen en ontwikkelen DUURZAAM

We leven in een wereld waar we zorgzaam moeten omgaan met het milieu. Daarom ondernemen we duurzaam en worden de Mécatech-producten met hetzelfde gedachtengoed geproduceerd.

Er wordt niet alleen gedacht aan de manier waarop de producten worden ontwikkeld. We besteden ook aandacht aan de manier waarop de producten worden getransporteerd. Van A tot Z houden we de productie- en distributieketen nauwlettend in de gaten zodat u er zeker van kan zijn dat de producten ook op die manier echte kwaliteitsproducten zijn!