Mécatech

In Nederland zijn wij exclusief importeur van Mécatech, een merknaam van het Franse SELD PRODUCTION. Het merk MécaTech heeft de afgelopen 40 jaar zijn weg gevonden naar garages wereldwijd. In die tijd groeide het productassortiment aanzienlijk met betrouwbare producten waaronder additieven, oliën en aerosols. De producten worden geformuleerd, ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt in Frankrijk en wij zorgen ervoor dat ze bij u in de werkplaats komen.

Gecertificeerd en Veilig 

Mécatech producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en milieuvriendelijk. Een toepassing op maat zorgt ervoor dat (motor) systemen kunnen presteren zoals de fabrikant het bedoeld heeft. Hierbij worden altijd deze uitgangspunten genomen:

 •        De beste performance.

•        Een efficiëntere werking voor een langdurige werking.

•        Een indrukwekkende betrouwbaarheid.

Meer weten over Mécatech? 

Benieuwd geworden naar Mécatech en wat deze innovatieve producten voor u én voor uw klanten kunnen betekenen? Laat het ons dan weten, dan maken we een persoonlijke afspraak en vertellen we u er alles over.

Succesvolle oplossingen voor OLIE

Olie is het levenssap voor alle verbrandingsmotoren. Olie smeert, koelt, reinigt en beschermt cruciale bewegende onderdelen van een verbrandingsmotor. De keuze van de juiste olie wordt is essentieel, zeker nu met de technologische ontwikkelingen van verbrandingsmotoren en emissie-eisen. Wat onderhoud betreft is een goede (werking van) olie dan ook één van de belangrijkste aspecten. Vanuit die wetenschap ondersteunen en adviseren we onze klanten door heel Nederland over allerlei soorten olie, van gebruik tot onderhoud.


Oplossingen voor BENZINEMOTOREN

Van gevolgen van E10 brandstof, overmatig olieverbruik,  tot zware vervuiling van de inlaatkleppen: we maken het allemaal mee. Maar voor welke uitdaging u ook komt te staan in het onderhoud van benzinemotoren, wij staan voor u klaar met onze producten, kennis én ervaring.


Succesvolle oplossingen voor DIESELMOTOREN

Een dieselmotor is bijzonder krachtig maar zonder goed, specialistisch onderhoud is zelfs een dieselmotor nutteloos. Onjuist of zelfs geen onderhoud leidt vaak tot vervelende gevolgen zoals een terugval in vermogen, een brandend storingslampje of zelfs noodloop. Dit zijn gevolgen waarvoor klanten toch vaak bij u, als garagist voor aankloppen. Aan u de taak om te ontdekken wat het dieperliggende probleem precies is. Wij helpen u hierbij.

.