Wij zijn Cobra Clean

Cobra Clean is de vrucht van onze jarenlange kennis en ervaring. Het is een speciaal ontwikkelde lijn van motor-, autoreinigs- en onderhoudsproducten waarmee we altijd een antwoord hebben op de specifieke vragen van onze klanten. Het zijn geen standaard producten maar een lijn van producten die continu in ontwikkeling is, en tevens volledig aanpasbaar aan specifieke situaties, hoe specialistisch die ook mogen zijn. Ervaart u een probleem waar geen enkel middel of merk een oplossing voor lijkt te bieden? Dan is Cobra wat u nodig heeft.

Wij zijn van mening dat het delen van onze kennis en ervaring een grote meerwaarde is voor uw bedrijf. Het helpt u uw diagnosetijd te verkorten, kennis in de werkplaats te vergroten, het verhogen van uw werkplaatsomzet en een toenemende klanttevredenheid. 

Vertrouwen, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden

Onze relaties vertrouwen onze kennis Γ©n onze producten. Van het DDW Rallyteam, dat jaarlijks meedoet aan de wereldberoemde Dakar Rally, tot Raceplanet, van de familie Bleekemolen. Onze prodcuten ziet u overal terug.


Wordt de kachel in uw auto niet helemaal warm meer? Of blijft de kachel koud? Grote kans dat uw koelsysteem vervuild is met silicaten. Momenteel is dit een groot (en bovendien kostbaar) probleem. π—˜π—» π˜„π—Άπ—· 𝗡𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝗱𝗲 π—Όπ—½π—Ήπ—Όπ˜€π˜€π—Άπ—»π—΄!Silicaten zijn vaste stoffen die vloeibaar zijn gemaakt. Deze vormen het additiefpakket van uw koelvloeistof en beschermen het hele koelsysteem tegen corrosie, cavitatie en afzettingen. Koelvloeistof met silicaten geeft corrosiebescherming van circa 2-3 jaarIn koudere tijden zoals de winter is het temperatuurverschil tussen motor en radiator vaak 30 graden of meer, met als gevolg dat de silicaten weer een vaste stof worden en de kachelradiateur in het interieur verstopt. Hierdoor valt de doorstroming (gedeeltelijk) weg waardoor het koud blijft in uw auto. Vaak wordt vervangen als enige optie gezien.Cobra Clean heeft echter een product ontwikkelt wat deze silicaten weer omzet naar vloeibaar waardoor het probleem letterlijk en figuurlijk oplost: Silicate Remover